www.classic-rover.nl

Home

Rallye Grönegau 2019

Rallye Grönegau 2019…Altijd weer een prachtig evenement, mooi dichtbij huis, gave proeven en zeer compact!

 

Dit jaar weer meetellend voor de HRC Cup en, na een afwezigheid van enkele maanden, weer wennen aan de auto en de samen werking met de nieuwe navi Sander van Rijn. Ook mogen we, gezien het feit dat we daar in Bennien een eigen bocht hebben (Johan’s Corner), zeker niet ontbreken.

 

De wedstrijd verliep zeer voorspoedig, ondanks het extreem warme weer ging het prima!

Alleen tijdens WP5 hadden we wat “aanloopproblemen” direct na de start. De, nieuwe en in eigen beheer ontwikkelde/gebouwde, motor hield enorm in; Vapour Lock…. Gelukkig is het brandstofverbruik van deze 4 cilinder dusdanig dat we na enkele honderden meters weer koele brandstof hadden en de P6 motor weer fantastisch liep!

 

Helaas moest de 2e Rover (Monique & Luc Lelifeld) uit het Classic-Rover Rally Team direct na de start van WP2 opgeven met een defecte koppelingscilinder.......erg zonde, maar chapeau voor de prestatie om deze P6 in luttele weken zo neer te zetten!

 

Dank aan de organisatie van de Grönegau Rallye voor weer een fantastisch event, de supporters langs de kant en de rest van het Classic-Rover Rally Team voor de opbouw, ondersteuning en ….gezelligheid!!!