www.classic-rover.nl

gastenboek

152 berichten, 16 pagina's 
«  » 
29-10-2013
Geplaatst door: Sander Drijber

Twente Legend

Beste Johan,

Volgens mij gaat het lukken: starten in Hengelo. Fons en ik hebben er zin in. Jij alvast weer dank voor ondersteuning. Uit de deelnemerslijst leid ik af dat de HRC wederom bijna het hele veld vult!! Klasse.

Volvo is er klaar voor, vrijdagmiddag reis ik af richting Tukkerland.

Even iets geheel anders. Ik heb nog steeds de jouw bekende P6 in bezit. Gaat nu de winterstalling in. Mocht jij iemand kennen die leuke NL rover P6 3500 S zoekt, laat mij even weten. Ik wil de P6 wel verkopen voor redelijke prijs. Heb ook nog 4 mooie extra velgen.

Ik hoor het wel.

In ieder geval tot spoedig,

Groet Sander Drijber

22-09-2013
Geplaatst door: Jeroen Tijhuis

hallo Johan,

gisteren weer een topdag in Rheda-Wiedenbruck bij de Reckenberg gehad! Het debuut voor de Manta van Rob, en alles is heel gebleven!

Jij en Gert gefeliciteerd met de 6e plek, wederom een hoge klassering.

Theun hartelijk dan voor de ondersteuning. Goed om te weten dat er iemand op de basis klaar staat. Gelukkig alleen nodig gehad om te tanken. Al met al een geslaagde dag. Ik stuur nog wel even wat fotos.

Groeten Jeroen

21-09-2013
Geplaatst door: Sander Drijber

Beste Johan,

Weer een geweldige dag. Mooie rally in Rheda. Snelle proeven.

Gefeliciteerd met jullie 9 plek overall!!

Fons en ik WP6, eerste plaats, toch gaaf en nog belangerijker de Volvo heeft tweede rally echt uitgerden.

Bedankt voor ondersteuning, was weer helemaal top.

Volgende rally, ik hoop Twente Legend.

Groet,

Sander

11-09-2013
Geplaatst door: Johan

Manta

@Joost... Manta is klaar, zaterdag a.s. te zien tijdens de Kick Off van de Hellendoorn Rally in Nijverdal. Daarna debuut in de Reckenberg Rallye op 21 September

10-09-2013
Geplaatst door: Joost

Manta Gespot

Haha, dat is toeval. Zondag op terugweg naar huis kwam ik de Rally Manta tegen op de weg. Ik kwam in gele SR van Hardenberg weg, jullie reden naar het evenementen terrein? Volgende week begin ik met strakmaken en dan spuiten

Gr Joost

21-08-2013
Geplaatst door: Joost

Begint al goed te komen met de Manta zie ik. Bij mij gaat het gestaag, mede door verschillende andere aankopen met werk..
Keep up the good work! Wil de Manta wel eens zien rijden

Gr,

04-07-2013
Geplaatst door: gerrit vloedgraven

rover vitesse beeld materiaal

Hallo,

ik heb nog 3 banden met beeld materiaal liggen van een rally die ik heb gereden met de vitesse 3500. Ik dit iets voor jullie?

Het moet wel digitaal gemaakt worden. Is nog op VHS.

Met vriendelijke groetjes,
Gerrit vloedgraven

02-07-2013
Geplaatst door: Marc

P6

Hallo
Hier ben ik weer heb heel even getwijfeld over mijn aankoop had links en rechts horen zeggen dat de wagen door het feit dat die niet in zijn originele kleur was niet ok was ben dan even in paniek geslagen en wou afzien van de aankoop .Na een nacht niet slapen dan toch besloten om op mijn eigen oordeel af te gaan en er voor te gaan ,al de info die ik ondertussen over Berry krijg bevestigen alleen maar dat ik de juiste beslissing genomen heb ,ik wou onder geen enkel beding dezelfde fout maken als met mijn volvo amazone want op het gebied van oldtimers ben ik niet echt en leek had een voledige restauratie gedaan van de volvo zoals in het boekje zandstralen verzinken alles van voor tot achter opnieuw gelakt alles opnieuw van chroom voorzien kleppendeksel en zo ook ,we zijn gestopt met tellen bij 25000€ maar ik vrees dat ik er nog veel ben boven gegaan heb er wel veel plezier aan beleeft reed 30 000 km per jaar maar helaas bij de bouw van ons huis moeten verkopen voor 2500€ en dit verklaart waarschijnlijk beter waarom ik even in paniek ben geraakt .Van zodra ik de auto in mijn bezit heb post ik zeker en paar foto's groeten Marc

23-06-2013
Geplaatst door: Johan

Proficiat Marc, je hebt een mooie auto gekocht !

23-06-2013
Geplaatst door: Marc

aankoop p6 v8

Hallo
Zoals belooft hier de uitslag van mijn bezoek aan Berry Smink . Was gegaan voor de gele maar het zal de bruine worden helaas niet in originele kleur maar technisch en vooral naar plaatwerk zeer goed deuren 100% hard en dus zeer zeldzaam dit maakt dat de kleur voor mij minder zwaar doorweegt .Nu nog een maand nagelbijten en dan mag ik hem ophalen bij Berry . Ben heel goed geadviseerd zonder ook maar een moment gepoucht te zijn om een aankoop te doen ben ook zeer deskundig te woord gestaan deze man weet waar hij over praat heel knap . De auto zou nog niet zolang geleden gebruikt zijn om en bekende Nederlander te vervoeren,indien iemand mij en tip kan geven hoe ik deze uitzending kan bekijken hoor ik het graag of wie de bekende nl dan wel mocht zijn .
probeer later nog foto's toe te voegen in elk geval al hartelijk bedankt bij voorbaat voor de reacties .
Mvg Marc